yutakamoshi.fotopages.com

By: yuTaka moshi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Sep-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
PUASA




selamat berpuasa kepada semua.....

Hai anakku! Apabila perut penuh, nescaya tidurlah fikiran, bisulah ilmu hikmah dan duduklah (malaslah) anggota tubuh daripada beribadah. (Ahli Hikma.)


Tuesday, 2-Sep-2008 06:16 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...





Kepada semua rakyat malaysia.....

SELAMAT HARI MERDEKA!!!!!




Wednesday, 23-Jul-2008 06:07 Email | Share | | Bookmark
Sepetang di pinggir laut....







elo everybody...................................................................................
sori la lama xpost.bz nak bukak semester..lg pun baru naik dari cuti...
so byk nak kena settle kan....dah la kena jadi ajk perumahan...hahaha
tp xkisah la dah keja nk....
aku pun xder material baru nak post,tunggu Sarawak regatta bln ogos ni..
insyaAllah aku twun shoot.....
pic kt atas ni time aku gi pantai kt santubong..tgk time matahari nak terbenam,
ada bot lalu..cantik..trus amik gajet n snap jer......
klu ada matahari lagi cantik..time aku dtg dah nak berlabuh dah dia.....


Wednesday, 4-Jun-2008 00:05 Email | Share | | Bookmark
Amy engagement






elo guyz..................................................
lama xpost gmbar wedding n etc,so kali ni aku post pic engagement..
1st time aku tgk engagement besar-besaran..hehehehe
kt sarawak plak tu...
by da way thanks to faezah n "emma"
coz diorg lah aku dpt client ni....
time tu flashgun aku xda bateri spare....lawak beb
nasib la ada assistant aku yg bertungkus lumus mencari bateri..hheeheh
dah dpt tp 3AAA..hahahaha...xleh pakai..
last2 guna flash camera jer laa....

p/s : stanby lain kali bateri


Monday, 26-May-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
SpeedRacer






salam everybody....................
pic2 ni aku amik time boring2 xda watper.
so kebetulan ada camera lam keta,snap jer la..
aku try pakai 1.8 lense,so ini la hasilnya....
not bad jgk reslut dier...
tp klu ada 1.4 lense lagi best laa..
so guyz enjoy wit da pics...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net